22 | 07 | 2017
Kategorier
fredag, 11 januari 2008 00:57

Studier.....

Skrivet av 
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Visste väl att mitt bloggande skulle bli såhär..... Jag har massor att skriva, men man kommer aldrig igång, och de gånger man gör det så borde man egentligen ha lagt sig för länge sedan. Menmen, det är som det är!

Jag trodde att jag med åren kommit över en sak vad gäller studier och skolgång, men nej.....jag är precis likadan som jag var i högstadiet och gymnasiet. Det jag syftar på är givetvis "sistaminutensyndromet". Här mitt senaste exempel:

Det är nästan en månad sedan vi började läsa SÄO. Dag2 fick vi ett schema där man kunde konstatera att delprov1 skulle vara 10/1-08 och provet skulle handla om §1-9. En annan sak som jag insåg från dag2 var också att SÄO:n kommer att mata på med väldigt mycket nytt varje dag, och för att fixa provet så MÅSTE man läsa lite hemma också. Hur gick det? Jo, första veckan med teori gick, hade inte ens böckerna med mig hem. Första praktiken kom och gick, samma då. "Jullovet" kom och gick, ingen läsning hemma då heller. Och så plödsligt var det ju dags för provet. För exakt ett dygn sedan, kl.00.20 satt jag och Sari i sängen och hon förhörde mig på det jag skulle kunna. Vissa delar var så illa att jag faktiskt blev orolig.

Menmen, provet gick ganska bra ändå, 62,5P av 70 och ett VG i protokollet, får vara rätt nöjd i alla fall,men jag lär skärpa mig i fortsättningen....heh.

Imorgon blir det en heldag med HLR och brand, därefter följer en praktikperiod på 1,5veckor, och det ser jag verkligen fram emot....räknar nämligen med att få köra en hel del då.

Nåväl, nu är det iaf läggdags för mig, gonatt!

Läs 1037 gånger Senast ändrad fredag, 11 januari 2008 01:25
Jukka

Epost Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Lämna en kommentar

Kontrollera att du skriver in (*) obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.