20 | 01 | 2018
Kategorier
lördag, 09 februari 2008 16:33

En vecka av framgång...

Skrivet av 
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Puuh...man får börja köra igen på Måndag.

Igår morse var inte det en självklarhet eftersom chefen klargjorde med tydliga ordalag att "Den eller dom som inte får godkänt på det här provet kör inte förrän en omskrivning gjorts med godkänt resultat. Vi måste vara hårda på den punkten för att ni ska förstå att det inte är någon lek vi sysslar med."

Man blev ju inte mindre orolig av den inledningen för SÄO-provet som låg på bordet framför en.. Ett riktigt stort prov med många paragrafer, varav ett par var riktigt kluriga att hålla reda på. Hur många poäng jag fic vet jag inte exakt, men ett VG i protokollet får mig nöjd i alla fall.

Under de här två veckorna i lektionssalen har det varit rätt mycket snack om tre saker som jag nu skriver ner för att kunna komma tillbaka till i framtiden. Nämligen att:

  • Nästa år kommer TRI, det som skall ersätta den nuvarande säkerhetsordningen (SÄO:n) Lärarna säger att det är till 99% klart och att det med största sannolikhet kommer till oss under 2009.
  • Borlänge bangård ska utrustas med ATC under 2009
  • Gävle bangård ska utrustas med ATC under 2009

I torsdags fick jag ett personligt litet prov av läraren. Det var nämligen han som hade jonglerbollarna med sig under övningsåkningen för någon vecka sedan. På morgonen var det så dags för mig att visa upp för klassen att jag lärt mig att jonglera med tre bollar, och jag fixade även det! I tisdags hade vi prov på elläran och elfordon, även det gick alldeles galant.

Sist med inte minst hade jag en stor framgång i det privata, men det är något som jag håller för mig själv, den som läser denna blogg (om det nu finns någon som hittat den...) och känner mig....på rätt sätt...heh!

 

Läs 3971 gånger Senast ändrad söndag, 10 februari 2008 01:26
Jukka

Epost Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

181 kommentarer

« FörstaFöregående12NästaSista »

Lämna en kommentar

Kontrollera att du skriver in (*) obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.