Saris Blogg

Carpe Diem

måndag, 22 jan 2018
2009-05-06 21:28

Kvällsbilder från trädgården...

Rate this item
(0 röster)

 Prunkade och i fina klasar blommar löjtnanshjärtan..jag som trodde mej ha flyttat hela busken till min rabatt, men icke. En (aldrig) så välfylld blommande favoritväxt ger sej inte i första taget. Nästa år ska den väck, då grävmaskinen kommer med sin nådelösa skopa. 

 

    

 

 

 

 

 

  Visst kan ni se framför er en uppstammad syren? Jag fick dessa skott av granne och tänkte försöka mej på att få ett fint träd av någon av dessa. Hoppas de tar sej...  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I denna bild kan man se en del av mitt lilla skötebarn. Rabatten som enligt mannen kommer att var dubbelt så stor innan jag fått med alla blommor/växter jag gillar..

Mannen kan inte låta bli skönheten, han har ordnat med lampor och även placerat en och annan växt, även om jag ska ha hand om allt som hör till innanför kantstenarna.

 Dekorationsgruset blev bra, stenen mitt i är en "tramp-sten", så att man ska slippa gå på framtida blommor.

Ett buxbomsklot, Jipppie! Ett par lavendel-plantor, en del av löjtnanshjärtan kan också ses på bild. I förgrunden lökväxter (vårblommor) och marktäckande.

En knippe allium önskar jag köpa, men har ännu inte hittat de lilablommande...

Undrar just om lamporna står sådär snett i verkligheten? Måste kolla upp det! 

Last modified on 2009-05-06 21:53
S

S

Website: sari.juujarvi.net E-mail: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Add comment